Amikor az első hűvösebb reggelre ébredünk, valósággal villámként sújt le ránk a felismerés: „Micsodaaa?! Azt hittem, szeptemberben még bőven lesznek meleg napok!” Sem a lelked, sem a ruhatárad nincs még felkészülve az őszre… De semmi gond, összegyűjtöttünk pár outfit trükköt, amit kipróbálhatsz addig, amíg rátalálsz a tökéletes őszi-téli darabokra! A közös bennük, hogy kizárólag nyári ruhákra épülnek. 😉

 

Hogyan kombináld a nyári ruháidat úgy, hogy hűvösebb napokon is jól érezd magad?

Álljon hát itt néhány trükk arra az esetre, ha váratlanul köszönt be az ősz!

 

1. Maxi nyári ruha őszre hangolva

A maxi nyári ruhánál kevesebb hálás darab létezik: szandál helyett cipővel, kardigánnal vagy dzsekivel tökéletes őszi viselet.

 

2. Szoknya+nadrág

Az idei ősz egyik trendje a szoknya és nadrág páros. Ideális esetben a kettő azonos anyagból készült, de szerencsére ez nem kötelező ahhoz, hogy trendi legyél. Az mindenképp ajánlott, hogy a két anyag vastagsága hasonló legyen. Ezzel a trükkel a nyári rövid szoknyáidat még jópár hétig viselheted.

 

3. Virágos ceruzaszoknya munkahelyre

Csak egy magas sarkú cipőre és egy blézerre lesz szükséged: kevés ennél praktikusabb irodai outfit van!

 

4. Cseréld a szandált sportcipőre…

…és ezzel gyakorlatilag bármilyen nyári ruhádat egy pillanat alatt ősziesítetted! Plusz rétegként jöhet dzseki, kardigán, blézer.

 

5. Variációk fehér ruhára

Nincs nyár fehér ruha nélkül. Érdekes kombinációkat hozhatsz létre, ha egy fehér inggel társítod: az ing kerülhet a ruha alá, illetve felé is, ebben az esetben egy övvel kell majd kiegészítsd.

 

6. Még több fehér ruha

Egészen őszies hangulatú lehet a szerelésed, ha a fehér nyári ruhádat barna fordítottbőr csizmával és tweedzakóval kombinálod.

 

7. Ne csomagold el a nyári toppokat!

Mert bőrnadrággal is szuperül mutatnak:)

 

8. Rózsaszín nadrág

És persze az összes pasztell színű nyári társa… Könnyen tovább hordhatók a hűvös szezonban egy ugyanolyan árnyalatú oversized kötött pulcsival társítva. Kényelem szempontjából sem utolsó!

 

9. Virágos nyári ruhák

A virágos nyári ruhák esetén hatalmas ötlet a színes bőrdzseki. Mustársárga, élénkvörös, poroszkék: nyert ügyed van, ha a dzseki színét a ruhában is megtalálod.

 

10. Nyári ruhából őszi szoknya

Méghozzá a legegyszerűbb módon, olló, tű és cérna nélkül: a ruhára egy meleg felsőt, pulcsit veszel, és kész is az ideális őszi outfit! Egy harisnaynadrággal még novemberben is bátran viselhető.

 

Te felkészültél már az őszre? A MITU üzletek már augusztus végétől az őszi kollekcióval várnak. 🙂

Ha inspirációra vágysz, nézz be a legközelebbi MITU üzletünkbe!