Nyakunkon az év legcsodálatosabb hónapja! Jön a karácsony, a szilveszter, elérkezett a családi és baráti összejövetelek ideje, meg persze a céges buliké. Mi a közös bennük? Hogy nem mindegy, mit veszel fel! Ideális esetben sikerül megtalálni azt az elegáns, de nem túlságosan feltűnő összeállítást, amiben kényelmesen érzed magad, hogy valóban a kikapcsolódásé legyen a főszerep. Ha alkalmi ruhát keresel, hogy lenyűgözd a kollégáidat a céges buliban, vagy ha egyszerűen, mégis stílusosan öltöznél fel egy baráti vacsorára, akkor nézd végig a tippeinket!

 

Alkalmi ruha ötletek karácsonyra, szilveszterre, vagy céges buliba

Nem is szaporítom tovább a szót, jöjjenek a tippek az év végi hajrához, avagy az alkalmi ruha ötletek a decemberi rendezvényekre!

 

1. Tüll

A tüllszoknya az egyik legromantikusabb és legnőiesebb ruhadarab, ami csak létezik. Népszerűségéhez valószínűleg az is hozzájárul, hogy minden testalkat viselheti. Párosítsd magassarkúval, mert a nagy anyagmennyiség mindenkit összenyom egy picit. Műszőrme kabáttal a hideg ellen is védve leszel.

 

2. Overál

Az overál tökéletes alternatíva egy esti programra, ha pont nincs kedved ruhát felvenni. Nagy klasszikus a fekete szaténoverál, de egészen ünnepi hangulatú outfited lehet, ha a mélyzöld vagy a vörös mellett teszed le a voksod. Szuperkényelmesen fogod érezni magad benne, és alkalmi kiegészítőkkel, ékszerekkel, magassarkú cipővel kiegészítve maximálisan elegáns leszel.

 

3. Flitteres top

Flitteres top és ceruzaszoknya: ennél egyszerűbbet ki sem lehetne találni. Mértéktartó összeállítás, ami nem jelenti azt, hogy nélkülözi a fantáziát! Outfitedbe izgalmat csempészhetsz egy meglepő részlettel, például válassz fémszínű cipőt, vagy olyat, amelyiknek érdekes formájú sarka van.

 

4. Fémszínű maxiszoknya

Ezzel a darabbal nem foghatsz mellé, akárhová is vagy hivatalos! Mivel már önmagában is feltűnő, fajsúlyos darab, az outfit többi részében fogd vissza magad. Fekete felsővel (anyaga lehet ünnepélyes, például kasmír vagy bársony), kevés ékszerrel és a kedvenc fekete magassarkúddal egész egyszerűen lenyűgöző leszel.

 

5. Csipke

Nagyon romantikus, nőies anyag, amiből akár vagány outfitet is összedobhatsz, ha bőrrel társítod. A csipkefelső bőrszoknyával vagy fordítva, a csipkeszoknya bőr felsővel tökéletes összeállítás egy baráti vacsorához, ahol nem kell feltétlenül alkalmi ruhát viselned, de azért nem árt megmutatni, milyen jól nézel ki.?

 

Közeledik a buli, és nincs semmi a szekrényedben? Az ünnepekre való tekintettel decemberben a MITU üzletekbe rengeteg szép alkalmi ruhát töltünk be, érdemes bejönni, és végignézni a kínálatot! Nézz be a kedvenc MITU üzletedbe!