ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A www.MITU.hu (továbbiakban: „MITU Webshop”) weboldal üzemeltetője, a MITU SHOP Kft. ezúton hívja fel valamennyi látogatójának figyelmét, hogy amennyiben a weboldalt tovább kívánja használni, vagy a weboldalon keresztül fogyasztója kíván lenni a weboldal üzemeltetőjének, úgy figyelmesen olvassa el a mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF), valamint az Adatvédelmi Szabályzatot. Továbbá, kizárólag abban az esetben használja tovább a weboldalt és kizárólag abban az esetben vegye igénybe/rendelje meg a weboldal üzemeltetőjének weboldalon keresztül elérhető szolgáltatásait és/vagy Termékeit, amennyiben az ÁSZF minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve, valamint az Adatvédelmi Szabályzatot megértette és elfogadta.

Korlátozottan cselekvőképes személyek (14 és 18 év közötti látogatók) regisztrációjához és vásárlásához a szülő vagy törvényes képviselő jóváhagyása szükséges. Cselekvőképtelen felhasználók (14 év alatti gyermekek) helyett a szülő vagy törvényes képviselő járhat el!A Megrendelő az Üzletszabályzat elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Üzemeltetői adatok

Név: MITU SHOP Kft.

Székhelye: 1055 Budapest Balassi Bálint út 21-23. I. 2.

Cégjegyzékszám: 06-09-207483

Adószám: 25307294-2-41

Nyilvántartó bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága,

Elektronikus levelezési címe: gabriella.fazekas@mitu.hu

Képviseli: Fazekas Gabriella ügyvezető

elérhetőségek: www.mitu.hu

PROMÓCIÓK, KUPON BEVÁLTÁS, TÖRZSVÁSÁRLÓI KUPONOK

A MITU egyedi azonosító kóddal ellátott kuponokat bocsájthat ki vagy részt vehet promócióban (pl JOY-Napok). A kuponok az offline Üzletek valamelyikében megvásárolható termékek vételára vonatkozásában százalékos mértékű, fix összegű kedvezményre, felajánlott ajándék termékre vagy ezek kombinációjára jogosíthatnak. A fix összegű kupon esetében feltüntettet összeg minden esetben bruttó értékben és forintban értendő.

Kuponok beváltása

A kuponok kizárólag a MITU SHOP Kfi. által üzemeltetett üzletekben használhatóak fel.

Az üzletek listája elérhető: https://www.mitu.hu/mitu-uzletek/