A használt ruha vásárlás az utóbbi évek egyik legnagyobb trendje. A MITU azonban több egyszerű hóbortnál: két évtizede kínáljuk a legjobb használt ruhadarabokat vásárlóinknak, az évek alatt pedig igazi közösséget teremtettünk. Ha Téged is érdekel az a bizonyos MITU érzés, ez a cikk kötelező olvasmány számodra!

 

Ezért vásárolj használt ruhát

Az öltözködés az önkifejezés leglátványosabb eleme. Ha ránézel valakire, a ruhája rögtön rengeteg információt elárul róla, és Rólad is ezer meg ezer dolgot közöl az, hogy hogyan öltözködsz. Azt a stílust, amelyet képviselsz, a ruháid tudják a legjobban kifejezni.

És ez nem pénz kérdése! Nem a pénztárcád határozza meg, hogy hogyan öltözködsz! A stílusod nem attól lesz jobb vagy rosszabb, hogy mennyit költesz a ruháidra! A sportos, az elegáns, a laza vagy a vagány öltözködés között nem az anyagiak tesznek különbséget. 

Nálunk bárki megtalálhatja azokat a ruhadarabokat, amivel kifejezheti egyéniségét, és nem kell érte vagyonokat fizetnie. 

A MITU-ban elérhető áron tudsz beszerezni minőségi, márkás, egyedi darabokat! 

Itt szabadjára engedheted a vágyaid: úgy viheted el a karakteredhez kitűnően passzoló darabokat, hogy nem lesz lelkiismeret furdalásod a kifizetett összeg miatt! Sőt, nem csak az tölt majd el jó érzéssel, hogy beszerezted a ruhatárad legújabb menő darabját, hanem az is, hogy mindezt a pénztárcádat kímélve tudtad megtenni!

Úgyhogy én arra biztatlak:

Vásárolj használt ruhát! Vásárolj nálunk!

Gyakorlatilag semmi sem szól ellene! Már egyetlen mosás után használtnak számít egy ruhadarab, úgyhogy még attól sem kell félned, hogy egy használt ruha üzletben csak lestrapált darabokat fogsz találni! Könnyen lehet, hogy valaki mindössze egyszer (sőt, talán egyszer sem) hordta azt a ruhát, amitől aztán megvált. 

Tégy egy próbát!

A MITU üzletekben tárt karokkal és bőséges kínálattal várunk!

 

A MITU küldetése

Két évtizeddel ezelőtt szinte lehetetlen volt valóban minőségi, egyedi ruhadarabokat vásárolni elérhető áron. Ez pedig elképesztően bosszantott engem!

Pontosan ezért hoztam létre a MITU-t! Hogy akik egyedi, különleges, jó minőségű ruhadarabokra vágynak, de nem akarnak ezért egy kisebb vagyont kifizetni, azok is elérhető áron tudjanak ruhát vásárolni. 

Ha Te is egyetértesz azzal, hogy a minőséget, az eleganciát és a stílust nem a lehetőségek, hanem az igények teremtik meg, és ezért nem hatalmas összegeket kifizetve szeretnél jól öltözködni, akkor a MITU-t Neked hoztam létre!

 

Honnan ered a MITU elnevezés?

Sok vásárló (igen találóan) azt gondolja, hogy a MInőségi TUrkáló rövidítése a MITU. Az igazság azonban azonban nem ez, a MITU név eredete 2003-ig nyúlik vissza.

20 évvel ezelőtt ugyanis még csak Angliából származó használt ruhákat értékesítettünk, és ezeken (általában a címkén, de nem egyszer magán a ruhán is) az alábbi felirat volt olvasható: Made in the UK. Egy darabig ezen a néven futott az üzlet, majd idővel a szavak kezdőbetűit összeolvasva megszületett a MITU név.

A többi már történelem: megszületett a brand, az ismert színek, az arculat, 2013-ban berobbantunk a köztudatba és mára igazi kis közösséggé kovácsolódtak vásárlóink.

Ha Te is a MITU-közösség tagja szeretnél lenni, nincs más dolgod, mint végigolvasni ezt a bejegyzést, hogy minden fontos információt tudj rólunk, majd iratkozz fel a hírlevélre, lájkold Facebook oldalunkat, és látogass el valamelyik üzletünkbe!

 

Mit jelent a MITU-közösség tagjának lenni?

A MITU-közösség tagjának lenni nem jelent mást, mint hogy:

  • Rendszeresen ellátogatsz valamelyik üzletünkbe, és hagyod, hogy RÁD TALÁLJON AZ ÚJ KEDVENC RUHÁD!
  • Felismered, hogy nem attól lesz egy ruhadarab minőségi, mert új, ezért BÁTRAN VÁSÁROLSZ HASZNÁLT RUHÁT! (Ahogy mondani szoktam: Nem új. Sokkal jobb!)
  • Azt vallod, hogy lehetséges divatosan öltözködni kompromisszumok nélkül, ezért STÍLUSOSAN ÖLTÖZKÖDSZ, MIKÖZBEN KÍMÉLED A PÉNZTÁRCÁD ÉS A KÖRNYEZETET IS!
  • Nem töprengsz sokat, ha megtetszik egy ruhadarab, mert tudod, hogy ha Neked tetszik, akkor másnak is tetszeni fog, ezért LECSAPSZ A LEGJOBB DARABOKRA, MÉG MIELŐTT KÉSŐ LENNE!
  • Egyedi, értékes, kreatív, márkás ruhadarabokat keresve ÁTÉLED A KINCSKERESÉS ÖRÖMÉT ÉS IZGALMÁT!
  • Tudatos és leleményes vásárló vagy, így BE TUDSZ SZEREZNI VILÁGMÁRKÁKAT IS PÉNZTÁRCABARÁT ÁRON!
  • És mindeközben több JÓ ÜGYET IS TÁMOGATSZ, ugyanis a ruhákat mi segélyszervezetekhez érkező adományokból vásároljuk, akik az így kapott bevételből gyógyszert és élelmiszert vásárolnak rászorulóknak. 

Mi segítőkész eladóinkkal felvértezett, kellemes légkörű, rendezett üzleteinkben biztosítjuk a hozzáértő módon összeválogatott prémium márkák és új vagy újszerű minőségi ruhák széles kínálatát elérhető áron. 

Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy kihasználod ezt a lehetőséget, amely biztosítja egyedi, utánozhatatlan stílusod kialakítását. Utánozhatatlan, hiszen azok a darabok, amiket nálunk vásárolsz, egész biztosan nem fognak szembejönni veled az utcán.

Ráadásként a hűséged is jutalmazzuk! Légy tagja a MITU TÖRZSVÁSÁRLÓ KLUBNAK: minden elköltött 1000 Ft után 1 pontot kapsz, és ha összegyűjtöttél 20 pontot, a következő vásárlásnál máris kedvezményben részesülsz!

 

A három üzlettípus

Árukészletünk 70%-át felnőtt ruhák adják. Ezek többsége női ruha, de azért akad bőven férfi ruha is. És ha cipőre, gyerekruhára, kiegészítőkre van szükséged, akkor is érdemes körülnézni nálunk, mert ezekben a kategóriákban is igazi kincsekre lelhetsz!

Jelenleg három üzlet típust különböztetünk meg: Prémium, Extra és Bazár üzletekben kínáljuk a szebbnél szebb darabokat.

 

Prémium üzletek

Ha a legegyedibb, legkülönlegesebb, legnívósabb darabokat keresed, akkor a Prémium üzleteinket ajánljuk elsősorban a figyelmedbe!

Prémium üzleteinkben olyan márkák darabjait is megtalálod, mint például a Tommy Hilfiger, a Calvin Klein, a Hugo Boss, a Levi’s, vagy épp a Nike és az Adidas. Ezek mellett pedig számos olyan európai márkát is, amelyekhez itthon más módon nem is lehet hozzájutni.

A Prémium üzleteink kínálatában megtalálható ruhák közös jellemzői, hogy minőségi anyagból készültek, és igényesen vannak kidolgozva. Ráadásul ezekre a darabokra kifejezetten igaz, hogy annyira újak vagy újszerűek, hogy gyakorlatilag még az sem hordta őket, aki annak idején újonnan megvásárolta őket. 

Üzleteinkbe hetente érkezik új áru, így folyamatos az utánpótlás. Úgyhogy ha igényes, nagyobb ruhatárra van szükséged, de azért túl sokat sem akarsz erre költeni, akkor nézz be hozzánk hetente egyszer! Olyan utánozhatatlan értéket találsz itt, amilyet sehol máshol!

 

Extra üzletek

Ha a jól kombinálható, minőségi alapdarabok híve vagy, akkor Extra üzleteink fogják a kincsesbányát jelenteni számodra! 

Itt nem a legnagyobb márkák darabjait fogod megtalálni (igaz, erre is van esély), hanem azokat a nívós darabokat, amelyeken ugyan nem virít egy ismert logó, de attól még ugyanolyan jó minőségűek!

Úgy is mondhatnánk, hogy Extra üzleteink kínálata az egyszerű, de nagyszerű szlogennel írható le a legjobban. A ruhadarabok itt is igényesek, jó állapotban vannak és kitűnő új elemei lehetnek ruhatáradnak! És sokkal jobb áron jutsz hozzájuk, mint gondolnád!

 

Bazár üzletek

Ha pedig mindig a legjobb ár-érték arányra vadászol, akkor a Bazár üzleteinkben fogod megtalálni önmagad! 

Itt aztán tényleg kihagyhatatlan áron juthatsz hozzá a ruhákhoz! A kínálat itt sem lyukas, szakadt vagy büdös ruhadarabokból áll, maximum könnyen orvosolható hibát találhatsz egy-egy darabon (például egy hiányzó gombot kell csak felvarrni rá.)

Szóval ha szereted aprólékosan beosztani a pénzed, ezért keveset költenél ruhára, de egyedien is akarsz öltözködni, akkor térj be Bazár üzleteinkbe! Ennél olcsóbban nem lehet tetőtől talpig felöltözni, fillérekből komplett ruhatárat állíthatsz itt össze!

(És azt a titkot is elárulom, hogy azokat a darabok is itt kötnek ki, amelyeket a Prémium vagy az Extra üzleteinkben nem vásároltak meg. Úgyhogy ha ügyes és kitartó vagy, itt is igazi kincsek várhatnak Rád!)

 

Hagyd, hogy Rád találjon a MITU érzés!

Most már készen állsz, tudod a legfontosabb információkat ahhoz, hogy a teljes családod fel tudd öltöztetni üzleteinkből! 

Az ország 7 pontján (Cegléden, Gödöllőn, Jászberényben, Kecskeméten, Dunaújvárosban, Mezőtúron és Szolnokon) várunk nap, mint nap! (Az üzletek címét, nyitvatartását ide kattintva tekintheted meg!)

Üzletünk árukészletét mi magunk válogatjuk össze válogató üzemünkben, ezért pontosan tudjuk, mit találhatsz nálunk, eladóink bármikor a segítségedre tudnak lenni!

 

Látogass ez valamelyik üzletünkbe, iratkozz fel hírlevelünkre, kövess minket a közösségi médián, és HAGYD, HOGY RÁD TALÁLJON A MITU ÉRZÉS!