Használtruha válogató munkatársat keresünk!

Valószínűleg még nincs ilyen jellegű tapasztalatod, de ha szereted a szép ruhákat és divatholmikat, akkor lehet, hogy ez egy szuper lehetőség számodra! 🙂

Használtruha válogatóként az lesz a feladatod, hogy a JEMMA üzletek vásárlói számára a Nyugat-Európából érkező használtruha szállítmányokból szép és megfelelő minőségű termékeket válogass. Ez kezdetben a betanító kolléga segítő támogatásával történik, de ha elég ügyes vagy, akkor hamar önállóan tudod a munkát végezni.

Miket kellene csinálni?

  • felnőtt ruhákat, gyermekruhákat, cipőket, kiegészítőket és lakástextíliákat figyelmesen, alaposan megvizsgálni és minőségi osztályok, valamint szezonok szerint válogatni
  • a ruhákat hajtogatni és zsákokba csomagolni
  • a napi divattal és a márkákkal kapcsolatosan naprakésznek lenni
  • az értéket adó munkafolyamatokat állandóan javítani
  • a közvetlen munkahelyen rendet és tisztaságot tartani

Állás infók

Nálunk a szakmai munkát végző munkatársak közvetlen kapcsolatban állnak egymással, tudnak egymásnak segíteni. Ez persze azt is jelenti, hogy te felelsz majd a saját munkád eredményéért, nem lehet majd másra mutogatni, hogy valamilyen feltétel nem volt adott.

A munkád végső eredménymérője az lesz, hogy a norma mennyiségéhez képest mekkora mennyiségű (kg) és milyen alapos, azaz minőségi hiba mentes bolti készárut tudsz előállítani. A használtruha válogató munkakör egy klassz, a JEMMA üzletek számára alapvető fontosságú, valódi értéket teremtő pozíció!

Hogyan kerülhetsz be hozzánk?

A kiválasztási procedúrát komolyan vesszük, ezért jó pár lépésből áll:

  1. Jelentkezz itt az oldalon!
  2. Töltsd ki az oldal alján lévő űrlapot!
  3. Beszéljünk telefonon!
  4. Gyere be egy személyes interjúra!
  5. Gyere be próbamunkára!

Azt gondoljuk, hogy nálunk klassz helyre találhatsz, amennyiben érdekesnek találod a továbbiakat (is)!

Munkakörülmények

A munkakörülmények elég normálisak. Van rendes munkaviszony (nem 30 napos!) munkaszerződéssel, 3 hónap próbaidővel. Van alapbér és teljesítmény pótlék, van jelenléti bónusz és ráadásul ez mind 100%-ban hivatalosan bejelentve. Van saját „cafeteria” rendszerünk (ami nem meglepő módon az öltözködésedben segít ). Van pontosan nyilvántartott munkaidő és rendesen kiadott szabadság. Van elvégzendő munka, vannak teljesítmény elvárások, vannak munkaközi szünetek (9:30-9:40, 12:00-12:20, 14:00-14:05). Van hűtés/fűtés/világítás/saját öltözőszekrény és nem utolsó sorban vannak jó fej munkatársak. Heti 5 napot dolgozunk 7:00-15:30-ig egy műszakban. Nincs túlóra, nincs műszak (viszont ilyen jellegű bérpótlék sincs) és ünnepnapon-szombat-vasárnap sem dolgozunk. Ha szükséges, mert vidékről jársz be, akkor a munkába járást is támogatjuk. És el ne felejtsem, vannak négylábú kollégáink is (Micike a macska, Fifi és Pötyi a kutyák), akik létezésükkel teszik színesebbé az életünket.

Fejlődési lehetőség

Nagy terveink vannak a következő évekre. Amennyiben terveidben hosszútávú, stabil munka szerepel, esetleg fejlődési és előre lépési lehetőség, akkor azt gondolom, hogy a MITU SHOP Kft. egy klassz munkahely lehet számodra és hamarosan nem lesz ilyen nyitott pozíciónk. Szóval jelentkezz minél előbb, vagy oszd meg azokkal a lehetőséget, akiknek érdekes lehet!