Egy korábbi bejegyzésben már adtam neked néhány támpontot ahhoz, hogy meg tudd állapítani, minőségi ruhadarabbal van-e dolgod. Most eljött az ideje, hogy arról is beszéljünk kicsit, hogy a nívós és márkás ruhadarabok megvásárlása mégis mennyibe kerül. A minőség ugyanis nem feltétlen pénz kérdése: csak jó helyen kell keresned!

 

Minőségi ruhák elérhető áron

15-20 évvel ezelőtt gyakorlatilag lehetetlen volt jó minőségű, márkás ruhadarabokat vásárolni pénztárcabarát áron. Akkoriban úgy tűnt, hogy ha valaki nívós darabokat szeretne hordani, akkor nincs más választás: mélyen a zsebébe kell nyúlnia. 

Nos, ez sokakat már akkor nagyon bosszantott – köztük engem is.

Komolyan csak hosszú spórolással engedhetjük meg magunknak egy jobb minőségű ruhadarab megvásárlását?

Azt szerettem volna, hogy azok is elérhető áron tudjanak ruhát vásárolni, akik egyedi, különleges, remekbe szabott, igényes darabokat keresnek, de nem tudnak vagy nem akarnak vagyonokat fizetni értük. 

Így jött létre a MITU! 

Ha Te is úgy gondolod, hogy a minőséget nem a lehetőségek, hanem az igények teremtik meg, és ezért nem értesz egyet azzal, hogy csak komoly összegek árán lehessen hozzájutni nívós darabokhoz – akkor a MITU-t Neked hoztam létre!

 

A stílusos öltözködés

Az öltözködés az önkifejezés egyik leglátványosabb, legszembetűnőbb eleme. Rólad és rólam is rengeteg mindent elárul az, hogy mit viselünk. Stílusodat, karakteredet, igényességed mind-mind kifejezik a ruhák, amelyeket hordasz – és az is, hogy hogyan hordod őket.

Pontosan ezért nem engedhetjük, hogy a minőség csak és kizárólag pénz kérdése legyen! Pontosan ezért kell Neked is ellátogatnod valamelyik MITU üzletbe!

Nem oké, ha a pénztárcád határozza meg azt, hogy hogyan is öltözködsz. Nincs rendben az, ha nem tudod magad az öltözködés által is kifejezni, csupán azért, mert az anyagiak gátat szabnak ennek.

 

A minőség nem pénz kérdése!

A minőség nem pénz kérdése! Nem kell, hogy lelkiismeret-furdalásod legyen a kifizetett összeg miatt, ha klassz ruhákat vásárolsz!

A kulcs ehhez nem más, mint hogy használt ruhát kell vásárolnod egy olyan üzletben, mint amilyen a miénk is!

Nálunk bárki megtalálhatja azokat a jó minőségű ruhadarabokat, amelyekkel kifejezheti egyéniségét – és NEM kell ezekért a darabokért vagyonokat fizetni! A MITU-ban elérhető áron tudsz minőségi, márkás, egyedi, igényes darabokat beszerezni!

Tudtad, hogy már egyetlen mosás után használtnak számít egy ruhadarab? Ez nem jelent mást, mint hogy egy használtruha-üzletben számos olyan ruhát is találhatsz, amelyeket mindössze egyszer (sőt, talán egyszer sem) hordtak azelőtt: és te mégis az eredeti ár töredékéért juthatsz hozzá!

 

Igényes és karakteres stílus

Ha kicsit más oldaláról közelítjük meg a témát, akkor sem szól semmi az ész nélküli költekezés mellett! Hiszen önmagában a drága ruhák felhalmozása még messze nem egyenlő az igényes, divatos, karakteres megjelenéssel!

A jó megjelenés nem a ruhákra fordított összeg nagyságán fog múlni!

A stílusos öltözködésnek fontos része ugyanis az is, hogy hogyan hordod a ruháid (ahogyan arra már fentebb is utaltam egy fél mondat erejéig). Sok ruhadarab igen sokoldalúan alkalmazható és számtalan variációban viselhető. Ha kreatívan és ügyesen tudod kombinálni a ruhákat (plusz a kiegészítőket is), akkor a határ a csillagos ég!

Ha meguntad valamelyik szerkódat, próbálj meg rá más szemmel nézni! Könnyen lehet, hogy ha újragondolod azt, hogyan is lehet viselni, vagy hogy ha kicsit alakítasz rajta, akkor még sokat ki fogsz tudni hozni belőle!

Lehet, hogy csak egy másik táska, karkötő vagy óra kell, és máris helyére kerül minden!

Lehet, hogy csak egy másik táska, karkötő vagy óra kell, és máris helyére kerül minden!

 

Tippek, hogy mindig kifogástalan legyen a megjelenésed

Attól függően, hogy milyen az öltözködési stílusod, sok praktikát bevethetsz, hogy megjelenésed összehangolt és trendi legyen! Nem is kell, hogy minden darab, amit viselsz, márkás legyen, hiszen az összhatás számít! 

Ha jól állítod össze a szetted, akkor aligha számít majd, hogy mennyit költöttél az egyes darabokra: úgyis mindenkit elvarázsolsz majd lehengerlő stílusoddal és karaktereddel, amit az öltözködéseddel (is) közvetítesz!

Zárásként össze is szedtem neked néhány tippet, amelyeket alkalmazni tudsz bármelyik pillanatban, amikor összeállítod a szettet, amit viselni fogsz:

  • Ha azt érzed, hogy „csak úgy lóg rajtad” a felső, akkor próbáld ki úgy is, hogy betűröd a nadrágba! (És ugyanez igaz fordítva is!)

  • Ha úgy tűnik, hogy részleteiben minden oké, de valahogy mégsem klappol az összkép, vizsgáld meg jobban a kiegészítőket is: lehet, hogy csak egy másik táska, karkötő vagy óra kell, és máris helyére kerül minden!

  • Mindig ügyelj a testarányokra! Ha a szetted olyan hatást kelt, mintha rövidebbek lennének a lábaid, vagy ha nagyon szélesnek tűnsz, akkor próbálj meg úgy variálni, hogy az arányokra figyelsz!

  • Az sem mindegy, hogy milyen cipő van rajtad! Egy tökéletes ruhaösszeállítást is tönkretehet egy rosszul megválasztott cipő!

  • Mindig próbáld ki, hogy hogyan mutat egy övvel a szetted! Csodákat tud tenni egy derékszíj, főleg, ha olyan stílusa vagy színe van, ami passzol a többi darabhoz is!

 

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a MITU KLUBHOZ, és zsebeld be az 1000 Ft-os kedvezményt! Csak fel kell iratkoznod hírlevelünkre, hogy ne maradj le az újdonságokról, és már küldjük is Neked az új tagoknak járó 1000 Ft értékű kupont! 

Kattints ide, és légy Te is a MITU-közösség tagja!